SALDA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

SALDA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje iš viso dirbo 329 darbuotojai, t. y. 1,2 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis 2021 m. buvo 1688 EUR, t. y. 6,9 proc. daugiau nei prieš metus.

Persikėlus į 2022 m. gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius pasiekė 330, t. y. šiek tiek padidėjo 0,3 proc., palyginti su praėjusiais metais. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis taip pat padidėjo iki 1749 EUR, o tai reiškia šiek tiek mažesnį 3,6 proc. metinį augimą.

2023 m. gruodžio mėn. darbo jėga išliko stabili - 330 darbuotojų, o užimtumo lygis, palyginti su praėjusiais metais, reikšmingai nepasikeitė. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, augo mažiau - 1,8 proc. iki 1781 EUR.

Apibendrinant galima teigti, kad per stebimą laikotarpį Bendrovės darbuotojų skaičius nuosekliai augo, o užimtumo rodikliai keitėsi nežymiai. Kalbant apie darbuotojų atlyginimus, vidutinis darbo užmokestis nuolat didėjo, tačiau ilgainiui augimas sulėtėjo. Ši tendencija rodo, kad bendrovė gali būti orientuota į išlaikyti stabilius atlyginimus, nes ji plečiasi. Labai svarbu stebėti šias tendencijas potencialių įžvalgų apie įmonės prioritetus ir darbuotojų vertės pasiūlymas.