GAMTINĖS DUJOS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

GAMTINĖS DUJOS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė iš viso turėjo 15 darbuotojų, kurių metinis darbuotojų skaičius per metus išaugo -11,8 %. Vidutinis darbo užmokestis šiuo laikotarpiu buvo 1 287 EUR, o metinis augimas siekė 3,7 %.

Pereinant prie 2022 m. pabaigos, Bendrovė patyrė reikšmingų pokyčių. Darbuotojų skaičius išaugo iki 18, o tai reiškia, kad per metus išaugo 20%. Po praėjusių metų nuosmukio įvyko lūžis. Per tą patį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis išaugo iki 1562 EUR, o tai buvo įspūdingas 21,3 proc. metinis augimas.

Tačiau 2023 m. pabaigoje augimo tempas susilygino. Nors darbuotojų skaičius išliko stabilus - 18, o metinis augimas siekė 0,0 % (tai rodo, kad grynojo darbo užmokesčio augimas ar mažėjimas nedidėjo), vidutinis darbo užmokestis sumažėjo. Darbo užmokestis per metus sumažėjo 9,8 % - nuo 1 562 EUR iki 1 409 EUR.

Iš šių istorinių duomenų matyti, kad 2022 m. Bendrovė patyrė darbuotojų augimą ir atlyginimų didėjimą. Tačiau 2023 m. darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo. Tačiau vidutinis atlyginimas sumažėjo. Todėl, nors užimtumo augimas tęsiasi, pastebimas vidutinio darbo užmokesčio augimo sulėtėjimas. Stebint ateities tendencijas bus lengviau aiškiau suprasti, ar tai laikinas atlyginimų augimo sąmyšis, ar ilgesnių modelių pagrindas.