POVYDĖ, UAB (247613720) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

POVYDĖ DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio mėn. Bendrovė turėjo 77 darbuotojus, t. y. 8,5 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui 2021 m. buvo 1 466 EUR, o per metus išaugo 22,7 %.

Po metų, 2022 m. gruodį, Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek padidėjo - iki 78, t. y. 1,3 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Be to, vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui taip pat išaugo ir siekė 1,584 eurus, o metinis augimas sudarė 8,1 proc.

Kitais metais, 2023 m. gruodžio mėn., Bendrovės darbuotojų skaičius, palyginti su ankstesniais metais, šiek tiek sumažėjo - iki 76, o tai atspindi -2,6 proc. pokytį per metus. Nepaisant to, vidutinis darbo užmokestis toliau augo ir pasiekė 1 707 eurus, o metinis augimas siekė 7,8 %.

Kalbant apie pokyčius, per nurodytą trejų metų laikotarpį Bendrovės darbo jėga sumažėjo. Tačiau 2021-2023 m. darbo užmokestis gerokai padidėjo, o tai rodo, kad darbo jėga auga ir klesti.

Iš pateiktų duomenų taip pat galime pastebėti vidutinių atlyginimų didėjimo tendenciją, kuri sutampa su stabiliu, nors ir ne stulbinančiu, darbuotojų skaičiaus augimu. Nepaisant nedidelio darbuotojų skaičiaus kritimo 2023 m., atrodo, kad Bendrovė ir toliau teikia pirmenybę teisingiems ir sveikiems darbuotojų atlyginimams, siekdama išlaikyti kvalifikuotą ir atsidavusią darbo jėgą.

Apibendrinant galima teigti, kad Bendrovė turi didelę ir nuolatinę atlyginimų didėjimo tendenciją, kuri per pastaruosius trejus metus buvo stipri, o 2023 m. šiek tiek sumažėjo darbuotojų skaičius. Tai gali reikšti strategines investicijas į talentingos ir atsidavusios darbo jėgos išlaikymą su didesnėmis kompensacijomis.