Biržiečių žodis, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Biržiečių žodis DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovėje iš viso dirbo 8 darbuotojai, t. y. 14,3 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis šio laikotarpio atlyginimas buvo 891 euras, t. y. 32,8 proc. daugiau nei prieš metus, palyginti su ta pačia data praėjusiais metais.

Pereinant prie 2022 m. pabaigos, darbuotojų skaičius išliko toks pat - 8, tačiau metinis augimo tempas buvo 0%. Tai rodo, kad nuomos ir šaudymo tendencijos buvo subalansuotos per visus metus. Nepaisant to, vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 2,3 proc. iki 870 eurų. Tai gali būti dėl įvairių ekonominių veiksnių ar reorganizavimo Bendrovės viduje.

2023 m. pabaigoje Bendrovė vis dar išlaikė tą patį darbuotojų skaičių, kuris siekė 8. Tačiau šiais metais metinis augimo tempas vėl buvo 0%. Šiuo laikotarpiu vidutinis darbo užmokestis smarkiai išaugo - iki 1193 eurų, t. y. 37,1 proc. per metus. Šis darbo užmokesčio padidėjimas gali reikšti, kad Bendrovė sugebėjo padidinti darbuotojų atlyginimus dėl pagerėjusių verslo rezultatų ar įmonės plėtros.

Apskritai 2021-2023 m. laikotarpiu Bendrovės vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo. Konkrečiai 2023 m., palyginti su tą pačią dieną praėjusiais metais, darbo užmokestis gerokai išaugo - 37,1 proc. Kita vertus, darbuotojų skaičius per visus tris laikotarpius išliko toks pat, o tai rodo, kad bendrovės samdymo ar atleidimo iš darbo planai labai nepasikeitė. Šis darbo užmokesčio augimas gali būti vertinamas kaip pastangos pritraukti ir išlaikyti kvalifikuotą darbo jėgą arba sėkmės ženklas rinkoje. Vis dėlto, prieš darant bet kokias prielaidas, būtina atsižvelgti į išorės ekonominius veiksnius ir bendras pramonės tendencijas.