Apšildymo ir ventiliacijos automatizavimo centras, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Apšildymo ir ventiliacijos automatizavimo centras DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021-12-31 m. Bendrovė iš viso turėjo 10 darbuotojų, kurie per metus išaugo 11,1 %. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis per šį laikotarpį buvo 898 EUR, o tai rodo -27,6 % sumažėjusį metinį augimą.

Pereinant prie 2022-12-31, darbuotojų skaičius sumažėjo iki 9, todėl per metus sumažėjo 10,0 %. Vidutinis darbo užmokestis padidėjo 33,4 proc. per metus ir siekė 1 198 eurus.

Galiausiai, 2023-12-31 m. pabaigoje Bendrovė išlaikė tik 8 darbuotojus, t. y. 11,1 proc. mažiau nei prieš metus. Nepaisant mažėjančios darbo jėgos, vidutinis darbo užmokestis šiek tiek padidėjo - iki 1 211 EUR, t. y. 1,1 proc. daugiau nei prieš metus.

Apibendrinant galima teigti, kad per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius svyravo, o 2021 m. jis augo, po to dvejus metus mažėjo. Vidutinis darbo užmokestis taip pat buvo nepastovus: iš pradžių 2021 m. jis sumažėjo, o 2022 m. atsigavo ir galiausiai 2023 m. stabilizavosi.

Atsižvelgiant į dabartinį tempą, būtų atidžiai stebima, kad būtų galima suprasti, ar ši tendencija ir toliau bus atnaujinama, ypač atsižvelgiant į darbo užmokesčio augimo pažangą. Taip pat bus svarbu stebėti, kaip tolesni darbo jėgos pokyčiai paveiks Bendrovės veiklos rezultatus.

Kalbant apie prognozavimą, galima spėlioti, kaip gali klostytis ateitis. Pagerėjęs darbo užmokesčio augimas praėjusiais metais gali reikšti, kad ateinančiais metais bendrovės įdarbinimo galimybės padidės, o tai ilgainiui gali paskatinti darbo jėgos augimą.

Tačiau reikėtų pažymėti, kad tai yra prognozės, pagrįstos pateiktais duomenimis, ir faktiniai skaičiai tikrai galėtų nukrypti, atsižvelgiant į šių rezultatų nepastovumą. Iš esmės, norint atlikti išsamesnę analizę, svarbiausia būtų gauti daugiau informacijos, ypač apie išorės ekonominius veiksnius ir pramonę, kurioje įsikūrusi Bendrovė.

Svarbu prisiminti, kad šie duomenys remiasi trejų metų apžvalga, o ilgesnės trukmės analizė bus būtina siekiant tiksliau prognozuoti ateities tendencijas. Šiuo metu atrodo, kad Bendrovė patyrė ciklinį darbuotojų skaičių, o jos bendras darbo užmokestis palaipsniui didėjo. Svarstydami šiuos veiksnius, panašių sektorių įmonės gali turėti galimybę padaryti įžvalgas, kalbant apie darbo jėgos ir darbo užmokesčio valdymo strategijas, siekiant orientuotis tendencijas savo atitinkamose rinkose.