Jonavos pirminės sveikatos priežiūros centras, VšĮ (256739230) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

Jonavos pirminės sveikatos priežiūros centras DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 228 darbuotojus, per metus išaugo 4,6 %. Tais metais vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 2197 EUR, t. y. 12 % didesnis nei ankstesniais metais.

Pereinant prie 2022 m., Bendrovės darbuotojų skaičius ir darbo užmokestis šiek tiek sumažėjo. Darbuotojų skaičius sumažėjo iki 217, t. y. nuo 2021 m. sumažėjo 4,8 proc. Tuo tarpu vidutinis darbo užmokestis padidėjo tik 0,9 proc. iki 2217 eurų. Šis gana mažas augimas rodo, kad darbo užmokesčio augimo tempas, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo.

2023 m. Bendrovė tęsė tą pačią trajektoriją ir toliau mažino savo darbo jėgą. Darbuotojų skaičius šiais metais sumažėjo iki 216 ir metinis augimas išliko mažesnis nei 1%, -0,5%. Nepaisant svyruojančių darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis ir toliau mažėjo, šį kartą 0,2 proc. iki 2221 euro.

Iš šių duomenų, mes galime nustatyti keletą pagrindinių tendencijų. Nepaisant pradinio darbuotojų skaičiaus augimo 2021 m., 2022 ir 2023 m. Bendrovė pradėjo rodyti darbo jėgos mažėjimą. Tai gali reikšti tam tikrus strateginius bendrovės sprendimus, tokius kaip perėjimas prie efektyvesnės darbo praktikos ar didesnis pasitikėjimas technologijomis. Kartu su šiomis eilutėmis ir galbūt daugiau nerimą keliantis darbo užmokesčio augimas 2022 m. sulėtėjo beveik iki nulio, o 2023 m. toliau mažėjo. Šie modeliai rodo, kad įmonė gali siekti išlaikyti optimalų, veiksmingą personalą, kad išlaikytų darbo našumą, kartu valdydama darbo užmokesčio išlaidas. Tačiau tai taip pat galėtų išryškinti didėjančius iššūkius, su kuriais susiduria Bendrovė, pritraukdama ir išlaikydama talentus.

Per pastaruosius stebimus mėnesius atsirado nerimą keliantis modelis: nors 2021 m. darbo jėga apskritai didėjo, nuo to laiko ši tendencija smarkiai pasikeitė: nuolat mažėjo darbuotojų skaičius, o vėliau darbo užmokestis nedidėjo. Ateities analizės turėtų stebėti šias tendencijas per ilgesnį laikotarpį, siekiant nustatyti, ar jie ir toliau arba, jei tai reiškia laikiną pokytį Bendrovės kryptimi. Tokie pokyčiai reiškia galimą žmogiškųjų išteklių ir biudžeto prioritetų vidaus peržiūrą. Šių tendencijų supratimas yra labai svarbus prognozuojant būsimus iššūkius ir atsižvelgiant į geriausias aktyvias strategijas, siekiant užtikrinti Bendrovės nuolatinę sėkmę.