Bebirvytis, ŽŪB darbuotojai ir atlyginimai

Jurbarko rajono žemės ūkio bendrovė Bebirvytis DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus, mūsų analizė darbuotojų ir atlyginimų tendencijas Bendrovė atskleidžia intriguojančius pokyčius. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 16 darbuotojų, o tai atspindi nemetinį darbo jėgos augimą. Per šį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis siekė 770 eurų ir, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 5,6 proc.

Ateikite gruodžio 31, 2022, darbuotojų dydis išliko nepakitęs, su 16 darbuotojų. Tačiau Bendrovės darbo užmokesčio dinamika pagerėjo, nes vidutinis darbo užmokestis padidėjo 7,9 proc. iki 831 euro, o tai rodo, kad darbo užmokestis auga.

Kitais metais, 2023 m. gruodžio 31 d., Bendrovės darbo jėga sumažėjo iki 15 darbuotojų, o tai reiškia neigiamą 6,3 proc. metinį augimą. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis ir toliau didėjo - palyginti su praėjusiais metais, jis padidėjo 10,6 proc. iki 920 eurų.

Ši Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijų apžvalga rodo nenuoseklų darbo jėgos augimo modelį, kartu nuolat registruojant sveiką darbo užmokesčio augimą. Besikeičiančios darbo jėgos dinamikos ir ilgalaikių darbo užmokesčio augimo pasekmių reikia toliau nagrinėti siekiant gauti išsamų supratimą apie šias tendencijas.