Vilkijos pašarai, ŽŪB darbuotojai ir atlyginimai

Vilkijos pašarai DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Pateiktuose duomenyse pateikiama informacija apie įmonės darbuotojų skaičių ir vidutinį darbo užmokestį trimis skirtingais laikotarpiais: 2021 m. pabaigoje, 2022 m. pabaigoje ir 2023 m. pabaigoje.

2021 m. pabaigoje bendrovėje buvo 4 darbuotojai, t. y. 20,0 % mažiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 858 eurai, t. y. neigiamas 17,0 proc. metinis augimas.

Kitais metais, 2022 m. gruodžio 31 d., bendrovė išlaikė 4 darbuotojų skaičių. Tačiau vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, gerokai padidėjo - 31,5 proc. ir siekė 1 128 eurus. Šis didelis šuolis rodo konservatyvias perspektyvas ir tvarų požiūrį į įmonės finansinę būklę.

Artėjant 2023 m. pabaigai, bendrovės darbuotojų sudėtis išlieka pastovi – dirba 4 darbuotojai. Vidutinis darbo užmokestis ir toliau didėja, nors ir lėčiau, iki 1 229 eurų, t. y. 9,0 proc. daugiau nei praėjusiais metais.

Apskritai, nors bendrovės darbo jėga per stebimą laikotarpį išliko stabili, vidutiniai atlyginimai gerokai padidėjo. Tai išryškina investicijas į bendrovės žmogiškąjį kapitalą ir potencialią strategiją, kaip pagerinti darbuotojų pasitenkinimą, nepaisant stagnuojančių darbuotojų skaičių. Kovodama su statistinėmis tendencijomis, bendrovė išlaikė savo darbuotojų skaičių ir pagerino darbuotojų atlyginimus. Šios pastangos stiprina bendrovės pozicijas jos pramonės sektoriuje.

Didesnis nei vidutinis 31,5 proc. vidutinio darbo užmokesčio padidėjimas 2022 m. nėra nuosekliai tvarus ilguoju laikotarpiu. Kitais, 2023 m., vidutinis darbo užmokestis padidės 9,0 %, palyginti su 2022 m. Šis pokytis rodo, kad bendrovė rado pusiausvyrą tarp tolesnio vidutinio darbo užmokesčio didinimo ir stabilaus darbuotojų skaičiaus išlaikymo.

Apibendrinant galima teigti, kad nuo 2021 m. gruodžio 31 d. iki 2023 m. gruodžio 31 d. atstovaujamos bendrovės darbuotojų skaičius išliko stabilus - 4 darbuotojai, o vidutinis darbo užmokestis gerokai išaugo. Nepaisant to, kad 2021 m. darbuotojų skaičius per metus sumažėjo, bendrovės investicijos į didesnius vidutinius atlyginimus yra strateginis žingsnis siekiant išlaikyti kvalifikuotus darbuotojus ir didinti darbuotojų pasitenkinimą. Toliau augant bendrovei, ji išlaiko pusiausvyrą stabilizuodama užimtumo rodiklius ir siūlydama konkurencingus atlyginimus savo darbuotojams.