Vytauto Vilko įmonė, IĮ darbuotojai ir atlyginimai

Vytauto Vilko įmonė DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 7 darbuotojus ir 799 EUR vidutinį darbo užmokestį. Lyginant su ankstesniais metais, Bendrovės vidutinis darbo užmokestis per metus išaugo 17,5 %.

Iki 2022 m. pabaigos Bendrovė išlaikė tą patį darbuotojų skaičių (7), tačiau šiek tiek sumažėjo vidutinis darbo užmokesčio augimo tempas. Bendrovės vidutinis darbo užmokestis per metus išaugo 5,8 proc. ir pasiekė 845 EUR.

Pereinant prie 2023 m., Bendrovės darbuotojų skaičius padidėjo iki 8, t. y. 14,3 proc. per metus. Kalbant apie atlyginimus, vidutinis atlyginimas per metus išaugo 8,8 proc. ir pasiekė beveik 920 eurų.

Apskritai galime pastebėti, kad Bendrovės vidutiniai atlyginimai sparčiai augo, ypač 2021 m., kai buvo stebimas įspūdingas 17,5 proc. metinis augimas. Nepaisant to, kad 2022 m. darbo užmokestis šiek tiek sumažėjo, vidutinis darbo užmokestis ir toliau augo. Naujausi duomenys rodo, kad bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis nuolat gerėja, o tai rodo teigiamas bendrovės finansinės būklės perspektyvas.