Artezija, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Artezija DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 12 darbuotojų, t. y. 9,1 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbo užmokestis 2021 m. buvo 1040 EUR ir, palyginti su tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu, padidėjo 40,0 %.

2022 m. darbuotojų skaičius sumažėjo iki 10, t. y. 16,7 proc., palyginti su praėjusiais metais. Toks spartus mažėjimas gali būti susijęs su įvairiais veiksniais, pavyzdžiui, rinkos paklausos poslinkiu arba bendrovės darbo jėgos strategijų pakartotiniu vertinimu. Tačiau sumažėjimas neatspindėjo vidutinio darbo užmokesčio, kuris 2022 m. sumažėjo tik 12,3 proc. iki 912 eurų.

Laukiant 2023 m., Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek padidėjo - iki 11. Tai reiškia, kad per metus (per metus) išaugo 10,0 %. Tai rodo teigiamą ženklą bendrovės stabilumui ir augimui, nes ji restruktūrizuoja savo darbo jėgą. Vidutinis darbo užmokestis kito panašiai ir išaugo 31,7 proc. ir siekė 1201 eurą. Vidutinis darbo užmokestis gali būti susijęs su darbuotojų įgūdžių padidėjimu arba pridėtine verte bendrovės perspektyvoms.

Apibendrinant galima teigti, kad per pastaruosius trejus metus Bendrovė mūsų duomenų rinkinyje patyrė darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio svyravimų. Nors 2021-2022 m. laikotarpiu darbuotojų skaičius iš pradžių gerokai išaugo (iki 2022 m.), nuo to laiko jis auga lėčiau, bet stabiliai. Taip pat svarbu atkreipti dėmesį į pastebimą vidutinio darbo užmokesčio padidėjimą per tą patį laikotarpį, o tai rodo, kad bendrovė gali investuoti į aukštesnę kvalifikuotą darbo jėgą arba didinti atlyginimus, kad išlaikytų dabartinius darbuotojus. Šios tendencijos gali būti naudingos numatant būsimą darbo jėgos dinamiką ir strateginį darbo užmokesčio planavimą.