Demis, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Demis DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 4 darbuotojus, o darbuotojų skaičius per metus išaugo 0,0 %. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 482 eurai, t. y. per metus sumažėjo 1,2 %.

Kitais metais, 2022 m., Bendrovė išlaikė tą patį darbuotojų skaičių, tačiau jos vidutinis metinis darbo užmokestis šiek tiek sumažėjo ir dabar yra -0,3 %. Tai reiškė atlyginimų stabilizavimą.

Persikėlus į 2023 m., metų pabaigoje darbuotojų skaičius (vis dar 4) nepasikeitė, o vidutinis darbo užmokestis pastebimai pakilo. Dabar darbuotojai uždirba vidutiniškai 528 eurus, t. y. 9,6 proc. daugiau nei pernai.

Kalbant apie bendrą darbuotojų skaičių, nuo 2021 m. Bendrovė nuolat stabilizavosi, o tai nereiškė reikšmingo augimo ar sumažėjimo. Kalbant apie atlyginimus, tendencijos rodo, kad 2021 ir 2022 m. jie šiek tiek sumažės, o 2023 m. gerokai padidės. Šis modelis rodo, kad 2022 m. Bendrovė galėjo pakoreguoti savo finansines strategijas, o tai 2023 m. turėjo teigiamos įtakos darbuotojų atlyginimams.

Apibendrinant galima teigti, kad nuo 2021 m. Bendrovė išlaikė nuoseklų darbuotojų skaičių, tačiau patyrė darbuotojų atlyginimų svyravimų. Per pirmuosius dvejus metus vidutinis darbo užmokestis sumažėjo, tačiau paskutiniais metais gerokai padidėjo. Ši tendencija gali reikšti, kad pasikeitė Bendrovės strateginiai finansiniai veiksmai, kurie iki 2023 m. turėjo teigiamos įtakos darbuotojų atlyginimams.