KRISTALINA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

KRISTALINA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovėje iš viso dirbo 9 darbuotojai, t. y. 0,0 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis šių 9 darbuotojų darbo užmokestis buvo 1 230 EUR, t. y. 3,7 proc. mažesnis nei tuo pačiu laikotarpiu praėjusiais metais uždirbtas vidutinis darbo užmokestis.

Iki 2022 m.Company“ vis dar turėjo 9 darbuotojus, o darbuotojų skaičius, palyginti su 2021 m. (0,0 proc. metinis augimas), nepasikeitė. Palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbuotojų darbo užmokestis padidėjo iki 1289 eurų, t. y. 4,7 proc. daugiau nei prieš metus.

Pereinant prie 2023 m. pabaigos, darbuotojų skaičius išliko stabilus - 9 (metinis darbuotojų skaičiaus augimas nedidėjo), o tai atitinka ankstesnių metų rodiklius. Vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis padidėjo iki 1 728 eurų, t. y. 34,1 proc. daugiau nei prieš metus.

Iš šių duomenų galime pastebėti, kad nors "Įmonė" išlaikė stabilų darbuotojų skaičių, pastebimai padidėjo atlyginimai. 2021 ir 2022 m. atlyginimai išliko palyginti stabilūs su nedideliais svyravimais, ir tik 2023 m. pabaigoje atlyginimai gerokai padidėjo - 34,1 proc.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad nors bendrovės darbuotojų skaičius per nurodytą laikotarpį išliko toks pat, reikšmingas vidutinių atlyginimų padidėjimas, ypač 2023 m., rodo, kad galima sutelkti dėmesį į darbuotojų atlyginimus įmonėje. Tai taip pat gali atspindėti ekonomines sąlygas ir tendencijas pramonėje arba konkrečiam bendrovei regione. Daugiau pažvelgti į įmonės strategiją ir būsimus atnaujinimus gali suteikti geresnį supratimą apie priežastis, dėl šių tendencijų.