Lietuvos Respublikos generalinė prokuratūra, BĮ darbuotojai ir atlyginimai

Lietuvos Respublikos generalinė prokuratūra DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovėje iš viso dirbo 1 123 darbuotojai, t. y. 3,0 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis buvo 2 594 EUR, o augimas - 2,1 %.

2022 m. Bendrovės darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo ir siekė 1 089. Tai reiškia, kad per metus sumažėjo 3,0 %, t. y. tiek pat, kiek ir praėjusiais metais. Nepaisant darbuotojų skaičiaus sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis augo sparčiau - iki 3 328 eurų, t. y. 28,3 proc. daugiau nei praėjusiais metais.

Pereinant prie 2023 m., Bendrovėje lieka palyginti stabilus darbuotojų skaičius - 1 090 darbuotojų, t. y. šiek tiek padidėjo (0,1 proc. per metus). Šis nedidelis pakilimas rodo galimą bendrovės darbo jėgos stabilizavimą. Be to, vidutinis darbo užmokestis ir toliau didėja - palyginti su praėjusiais metais, jis padidėjo 20,8 proc. ir pasiekė 4 020 eurų. Ši nuolatinė didėjimo tendencija rodo, kad darbuotojų darbo užmokestis nuolat didėja.

Apibendrinant galima teigti, kad per pastaruosius dvejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo, tačiau vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis nuolat didėjo. 2023 m. matome darbuotojų skaičių stabilizuojantį, galimai rodantį, kad darbo jėga pasiekė optimalų dydį. Tačiau svarbu pripažinti, kad darbuotojų dinamika ir darbo užmokesčio tendencijos gali keistis dėl išorės ir ekonominių veiksnių.