Nacionalinė mokėjimo agentūra prie Žemės ūkio ministerijos, BĮ (288739270) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

Nacionalinė mokėjimo agentūra prie Žemės ūkio ministerijos DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 779 darbuotojus, t. y. 5,4 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 1910 EUR. Tačiau 2022 m. Bendrovės darbo jėga sumažėjo - 770 darbuotojų, t. y. 1,2 proc. mažiau nei prieš metus. Nepaisant to, vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis padidėjo 16,9 proc. iki 2233 eurų.

Tęsiant šią tendenciją, iki 2023 m. pabaigos bendras darbuotojų skaičius dar labiau sumažės - 726 darbuotojai, t. y. maždaug 5,7 proc. mažiau nei 2022 m. Vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis sumažėjo 4,4 proc.

Kalbant apie personalo tendencijas, 2021-2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius per metus sumažėjo. Tai gali reikšti, kad galima restruktūrizuoti arba pakeisti bendrovės strategiją, susijusią su savo darbo jėga. Tačiau metinė darbuotojų kaita yra panaši į pramonės standartą, todėl darbuotojų skaičiaus pokyčiai neatrodo pernelyg keliantys nerimą.

Kalbant apie atlyginimų tendencijas, 2022 m. Bendrovės vidutinis atlyginimas gerokai padidėjo - 16,9 %. Tačiau kitais metais, 2023 m., nors darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo, vidutinis darbo užmokestis pastebimai sumažėjo 4,4 %. Tai gali rodyti galimą užimtumo politikos pokytį, kuris gali būti susijęs su ekonominėmis sąlygomis, arba strategiją, susijusią su talentų valdymu. Šie pokyčiai taip pat gali būti susiję su pramonės poslinkiu arba technologijų ir automatikos vaidmeniu Bendrovės veikloje. 2021 m. vidutinio darbo užmokesčio sumažėjimas 0,1 proc. gali reikšti ankstesnius ar nedidelius pokyčius šia kryptimi.

Taip pat svarbu pabrėžti, kad, nepaisant darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio svyravimų per trejus metus, Bendrovei pavyksta išlaikyti gerą savo darbuotojų vidutinio darbo užmokesčio reitingą. Vidutinis darbo užmokestis išlieka didesnis už nacionalinį vidurkį, o tai rodo, kad Bendrovė yra įsipareigojusi savo komandai siūlyti konkurencingus kompensacijų paketus.

Apibendrinant galima teigti, kad nors pateiktuose duomenyse pastebimos ir teigiamos, ir neigiamos darbuotojų skaičiaus ir darbo užmokesčio tendencijos, bendras vaizdas rodo, kad Bendrovė gali spręsti pokyčius tiek viduje, tiek rinkoje. Bendrovė sugeba išlaikyti normalią darbuotojų apyvartą, kartu užtikrinant konkurencingą kompensaciją už savo darbo jėgos. Atkreipkite dėmesį, kad pateikti duomenys yra tik aiškinamaisiais tikslais ir gali būti netaikomi realaus pasaulio situacijose.