Gedsta, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Gedsta DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 34 darbuotojus, kurie per metus sumažėjo 17,1 %. Vidutinis darbo užmokestis per šį laikotarpį buvo 883 eurai, t. y. 9,5 proc. daugiau nei praėjusiais metais.

2022 m. Bendrovės darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo - 31 darbuotojas, t. y. 8,8 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Tačiau, nepaisant sumažėjusios darbo jėgos, vidutinis darbo užmokestis padidėjo 13,4 proc. ir pasiekė 1 001 eurą.

Persikėlus į 2023 m., Bendrovės darbuotojų skaičius pradėjo šiek tiek atsigauti. Šiuo metu dirba 35 darbuotojai, t. y. 12,9 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Be to, Bendrovės vidutinis darbo užmokestis ir toliau reikšmingai didėja; vidutinis darbo užmokestis per metus padidėjo 41,7 proc. ir pasiekė 1 419 eurų.

Visomis šiomis tendencijomis galime pastebėti, kad Bendrovė daugiausia dėmesio skyrė tiek savo darbo jėgos optimizavimui, tiek investicijoms į darbuotojų kompensavimą. Nepaisant laikino darbuotojų skaičiaus sumažėjimo 2021-2022 m. dėl išorinių veiksnių, Bendrovei pavyko atsigauti ir 2023 m. parodyti darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio augimą. Tai rodo, kad bendrovės strategija davė teigiamų rezultatų personalo ir atlyginimų struktūros gerinimo požiūriu, todėl padidėjo bendras našumas ir verslo augimas.