JPS Ships Supply Service, UAB darbuotojai ir atlyginimai

JPS Ships Supply Service DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 16 darbuotojų, per metus išaugo 14,3 %. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis per metus buvo 1792 eurai, t. y. 23,7 proc. mažesnis nei pernai. 2022 m. gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius sumažėjo iki 12, t. y. 25,0 % per metus. Nepaisant sumažėjusios darbo jėgos, vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis šiek tiek padidėjo, o per metus sumažėjo tik 13,3 %. Iki gruodžio 31, 2023, darbuotojų skaičius šiek tiek išaugo iki 13, su metiniu augimu 8,3%. Vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui taip pat padidėjo, rodo, kad per metus padidėjo 4,0%.

Per pastaruosius trejus metus Bendrovė patyrė užimtumo ir darbo užmokesčio tendencijų svyravimų. 2021 m. pabaigoje darbuotojų skaičiaus padidėjimas viršijo darbo užmokesčio sumažėjimą, todėl bendras vidutinis darbuotojų darbo užmokestis sumažėjo. Iki 2022 m. bendrovė ir toliau susidūrė su sunkumais, nes sumažėjo ir darbuotojų skaičius, ir vidutinis darbo užmokestis. Tačiau 2023 m. darbuotojų skaičius stabilizavosi ir šiek tiek augo, o vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, šiek tiek padidėjo. Ši tendencija rodo, kad bendrovė gali atsigauti finansiškai ir rasti geresnį balansą tarp darbuotojų skaičiaus ir darbo užmokesčio ateityje.

2021-2022 m. bendrovės darbo jėga patyrė reikšmingų pokyčių - sumažėjo užimtumas ir vidutinis darbo užmokestis. Stengdamasi sumažinti veiklos sąnaudas ir valdyti visuomenės supratimą kitais metais, bendrovė toliau mažino užimtumo rodiklius ir toliau kontroliavo finansinius rezultatus, išlaikydama palyginti stabilų darbo užmokesčio biudžetą. Tačiau tai truko neilgai. Iki 2023 m. pabaigos bendrovės finansinė padėtis pagerėjo, nes padidėjo užimtumas ir nominalus vidutinis darbuotojų darbo užmokestis. Žengdama į priekį, bendrovė turi siekti išlaikyti esamus darbuotojus ir toliau investuoti į stabilų ir tvarų darbo jėgos augimą, kad būtų užtikrinta ilgalaikė sėkmė.