MTVC, VšĮ darbuotojai ir atlyginimai

MTVC DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Pastaraisiais metais Bendrovė patyrė reikšmingų darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio pokyčių. Sausio mėn. pastebėtos šios tendencijos:.

2021 m. pabaigoje Bendrovėje dirbo 6 darbuotojai, o tai reiškia įspūdingą 20,0 proc. metinį augimą. Per tą patį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis siekė 449 EUR, tačiau, deja, palyginti su praėjusiais metais, jis sumažėjo 47,2 %.

2022 m. pabaigoje bendrovės darbo jėga išaugo iki 7 darbuotojų, t. y. 16,7 proc. daugiau nei prieš metus. Tačiau vidutinis darbo užmokestis išliko stabilus - 399 EUR, nepaisant nedidelio neigiamo 11,1 proc. metinio augimo.

Galiausiai, 2023 m. pabaigoje bendrovės darbuotojų skaičius išliko stabilus - 7 darbuotojai, tačiau vidutinis darbo užmokestis gerokai išaugo - iki 629 EUR, o tai rodo didelį 57,6 proc. metinį augimą.

Per trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius pastebimai išaugo - per metus jis padidėjo maždaug 23 %. Tačiau vidutinis darbo užmokestis organizacijoje rodė nenuoseklias tendencijas. Tai rodo, kad Bendrovei gali tekti iš naujo įvertinti savo darbo užmokesčio strategiją ir kartu sutelkti dėmesį į naujų darbuotojų įdarbinimą bei pozityvios darbo aplinkos skatinimą.

Žvelgiant į ateitį, bendrovė turėtų stengtis išlaikyti sveiką pusiausvyrą tarp darbo jėgos augimo ir investicijų į atlyginimus. Konkurentų veiklos stebėjimas pramonėje taip pat bus gyvybiškai svarbus priimant pagrįstus strateginius sprendimus dėl darbdavio prekės ženklo ir darbuotojų pasitenkinimo, kurie gali turėti įtakos tiek darbuotojų skaičiui, tiek vidutiniam darbo užmokesčiui.