FERTIMARA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

FERTIMARA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovėje iš viso dirbo 14 darbuotojų, t. y. per metus, palyginti su praėjusiais metais, darbuotojų skaičius sumažėjo 17,6 proc. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis 2021 m. buvo 5326 EUR, o tai reiškia, kad per metus gerokai išaugo - 36,3 %. Šis padidėjimas greičiausiai atspindi kelis veiksnius, pavyzdžiui, prisideda prie investicijų į personalą, siekiant sustiprinti įmonės veiklą arba atlaikyti didėjančius atlyginimus dėl rinkos sąlygų.

2022 m. pabaigoje Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis gerokai sumažėjo. Bendrovės darbo jėga sumažėjo iki 4 darbuotojų, t. y. per metus sumažėjo 71,4 %. Toks staigus darbuotojų skaičiaus sumažėjimas galėtų reikšti, kad verslo strategija bus iš esmės pakeista arba pakeista. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 9081 euro, t. y. per metus padidėjo 70,5 proc. Šis padidėjimas reiškia investicijas į aukštesnės kokybės žmogiškuosius išteklius įmonėje.

Tačiau iki 2023 m. pabaigos bendrovės darbo jėga pradėjo atsigauti, galbūt dėl naujos strateginės krypties. Bendras darbuotojų skaičius išaugo iki 5, o tai lėmė 25 proc. metinį augimą. Nepaisant teigiamo darbo jėgos augimo, vidutinis darbo užmokestis sumažėjo iki 7933 eurų, t. y. per metus sumažėjo 12,6 proc. Šis vidutinio darbo užmokesčio sumažėjimas galėtų reikšti, kad Bendrovė siekia ekonomiškesnio personalo.

Iš šių duomenų galime nustatyti įvairias tendencijas Bendrovės viduje. Iš pradžių, 2021 m., Bendrovė daugiausia dėmesio skyrė investicijoms į personalą, todėl gerokai padidėjo vidutinis darbo užmokestis. Šis žingsnis mokama dividendus vėlesniais metais, nes vidutinis darbo užmokestis toliau didėjo, tačiau šis augimas taip pat galėjo prisidėti prie staigaus darbuotojų skaičiaus mažėjimo dėl didelių išlaidų darbo. Iki 2023 m. Bendrovė pradėjo restruktūrizuoti savo darbo jėgą, siekdama ekonomiškesnio požiūrio.

Naujausi duomenys rodo, kad Bendrovė vis dar dirba siekdama stabilizuoti ir tobulinti personalo strategiją, kartu kontroliuodama išlaidas. Apibendrinant galima teigti, kad 2021-2023 m. Bendrovė patyrė reikšmingų darbo jėgos dydžio ir vidutinių atlyginimų pokyčių. Iš pradžių ji daugiausia dėmesio skyrė talentų telkinių didinimui didindama atlyginimus, vėliau 2022 m. sparčiai mažėjo, o 2023 m., atrodo, įgyvendino ekonomiškesnę darbuotojų išlaidų strategiją.