CGS, UAB (300007186) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

CGS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovėje dirbo 5 žmonės, t. y. 16,7 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbo užmokestis tiems darbuotojams buvo 1 095 EUR, ir ji patyrė 6,0 % sumažėjo, palyginti su praėjusių metų vidutinis darbo užmokestis.

Perspektyvoje iki 2022 m. Bendrovė išlaikė stabilią 5 darbuotojų darbo jėgą, o darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, nepasikeitė. Tačiau vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - 799,9 proc. iki 9 856 EUR. Šis esminis darbo užmokesčio padidėjimas gali būti dėl įvairių veiksnių, pavyzdžiui, minimalaus darbo užmokesčio didinimo, padidėjusios tam tikrų įgūdžių paklausos ar pastangų pagerinti darbuotojų pasitenkinimą.

2023 m. Bendrovė išlaikė tuos pačius 5 darbuotojus kaip ir praėjusiais metais, o darbuotojų skaičius šiuo laikotarpiu nepasikeitė. Nepaisant to, vidutinis Bendrovės darbo užmokestis sumažėjo 86,7 proc. - nuo 9 856 EUR iki 1 314 EUR. Šis sumažėjimas gali būti dėl įvairių priežasčių, pavyzdžiui, per didelis darbuotojų skaičius koreguojamas, perėjimas prie ekonomiškesnės strategijos arba sumažėjusios Bendrovės produkto ar paslaugos paklausos.

Apibendrinant galima teigti, kad per pastaruosius trejus metus Bendrovės atlyginimai svyravo. 2021 m. atlyginimai sumažėjo; 2022 m. jie itin išaugo, o 2023 m. gerokai sumažėjo. Tačiau užimtumo statistika per šį laikotarpį išliko nepakitusi – joje nuolat dirba 5 darbuotojai. Atlyginimų tendencijos rodo, kad Bendrovė formuojasi galbūt siekdama išlaikyti pusiausvyrą tarp darbuotojų pasitenkinimo, ekonominės būtinybės ir Bendrovės verslo strategijos. Tai galėtų apimti mažiau darbuotojų samdymą ir didesnių atlyginimų mokėjimą siekiant pritraukti ir išlaikyti specializuotus talentus arba prisitaikymą prie rinkos poreikių ir ekonominių svyravimų.