Klaipėdos Dievo Motinos globėjos ir šv. Mikalojaus parapija darbuotojai ir atlyginimai

DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 8 darbuotojus, o vidutinis darbo užmokestis buvo 648 EUR, t. y. per metus išaugo 6,5 %. Darbuotojų skaičius išliko palyginti stabilus - 0,0 proc. metinis augimas.

Kitais metais, 2022 m. gruodžio 31 d., Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo - iki 7. Tai reiškia neigiamą 12,5 proc. metinį augimą. Tačiau vidutinis darbo užmokestis ir toliau augo, nors ir lėčiau nei praėjusiais metais, o metinis augimas siekė 5,7 proc. ir iš viso sudarė 685 eurus.

Tada, iki 2023 m. pabaigos, Bendrovė susidūrė su tolesniu darbuotojų skaičiaus mažėjimu ir dabar turi 5 darbuotojus. Šis staigus nuosmukis lėmė stulbinantį metinį augimo tempą -28,6%. Tuo tarpu vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo ir siekė 816 eurų, o tai rodo puikų 19,0 proc. metinį augimą. Tačiau ši didėjanti darbo užmokesčio augimo tendencija atsirado dėl mažesnės darbo jėgos, taigi ir dėl didesnio darbo krūvio vienam darbuotojui.

Per šiuos trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius svyravo, o darbuotojų skaičius mažėjo ir svyravo. Taip pat, vidutinis darbo užmokestis matė laipsnišką augimo tempus; tačiau, svarbu atsižvelgti į tai, kad didesnis darbo užmokestis gali atsirasti dėl koregavimų darbo jėgos dydžio. Už šios plėtros strategija gali nusipelnyti tolesnio tyrimo, nes ji turi svarbą suprasti Bendrovės išteklių investicijų prioritetus.