Sander Baltic, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Sander Baltic DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 35 darbuotojus, kurių vidutinis darbo užmokestis siekė 1781 EUR, t. y. 9,4 proc. daugiau nei per metus, o vidutinis darbo užmokestis - 12,4 proc.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 31, o tai rodo 11,4 proc. metinį sumažėjimą. Nepaisant šio nuosmukio, vidutinis darbo užmokestis išliko stabilus - per metus jis sumažėjo tik 1,1 %.

Persikėlus į 2023 m. gruodžio 31 d., Bendrovės darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo - iki 29, t. y. per metus sumažėjo 6,5 %. Palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis per metus padidėjo 12,2 %, o vidutinis darbo užmokestis siekė 1977 EUR.

Vertinant tendencijas matyti, kad per trejus metus darbuotojų skaičius ir toliau keitėsi, ir didėjo, ir mažėjo. Vidutinis darbo užmokestis, nors ir išliko iš esmės konkurencingai padidėjęs, nuolat augo bendrai su trumpalaikiais svyravimais. Tai rodo, kad reikia aktyviai sutelkti dėmesį tiek į darbuotojų skaičiaus valdymą, tiek į aukštų Bendrovės darbo užmokesčio standartų laikymąsi.

Kalbant konkrečiai apie 2023 m., nepaisant mažesnio darbuotojų skaičiaus, palyginti su ankstesniais metais, vidutinis darbo užmokestis per metus gerokai išaugo. Tai gali reikšti, kad Bendrovė keičia savo strategiją link nuomos viršų talentą per didesnę darbo jėgą. Tokio pobūdžio strateginis požiūris galėtų potencialiai sudaryti sąlygas ekonomiškiau veikti, kartu sutelkiant dėmesį į didesnį našumą ir mažesnės, labiau kvalifikuotos darbo jėgos įsipareigojimus.

Tačiau labai svarbu pažymėti, kad šie statistiniai duomenys gali nevisiškai atspindėti platesnes Bendrovės ar visos pramonės tendencijas ir jiems gali turėti įtakos daugybė veiksnių, tokių kaip ekonominės aplinkybės, pramonei būdingi iššūkiai ir konkrečioms įmonėms skirtos iniciatyvos. Taip pat svarbu pripažinti, kad duomenys apima tik trejus metus, o tai yra gana trumpas laikotarpis analizuojant ilgalaikes tendencijas ir riziką užimtumo ir darbo užmokesčio klausimais.

Apskritai, galima daryti išvadą, kad Bendrovė ir toliau dinamiškai pritaiko savo darbo jėgos valdymą ir darbo užmokesčio politiką, ir galime tikėtis pamatyti tolesnę raidą, nes ateinančiais metais atsiras naujų duomenų.