Viriga, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Viriga DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Bendrovės darbuotojų skaičius per metus svyravo: 2021 m. buvo 5 darbuotojai, 2022 m. liko toks pat, o 2023 m. Tačiau 2021 m. bendrovės darbuotojų skaičius per metus sumažėjo -16,7 proc. Laimei, vėlesniais metais darbuotojų skaičius reikšmingai nepasikeitė - 2022 ir 2023 m. jis per metus padidėjo 0,0 %.

Bendrovės vidutinis darbo užmokestis didėjo per pastaruosius kelerius metus. 2021 m. vidutinis darbo užmokestis buvo 591 euras, kuris per metus išaugo 6,4 proc. Šis padidėjimas tęsėsi ir 2022 m., kai vidutinis darbo užmokestis siekė 665 EUR, t. y. per metus gerokai padidėjo - 12,5 %. Didėjimo tendencija išliko ir 2023 m., kai vidutinis darbo užmokestis siekė 792 eurus, o tai yra įspūdingas 19,1 proc. padidėjimas per metus.

Tai rodo, kad buvo daug investuojama į darbo jėgą, todėl pastebimai padidėjo atlyginimai. Dažnai organizacijos siekia pritraukti ir išlaikyti geriausius talentus siūlydamos didesnę kompensaciją, o tai, atrodo, yra Bendrovės atvejis. Be to, bendrovės įsipareigojimas užtikrinti augimą savo darbuotojams gali sukurti teigiamą darbo aplinką ir bendrą pasitenkinimą darbu, prisidedant prie geresnio produktyvumo ir įmonės veiklos rezultatų. Apibendrinant galima teigti, kad Bendrovė per visą stebimą laikotarpį turėjo stabilią darbuotojų bazę, kurios vidutinis darbo užmokestis augo.