Ingenium magnum, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Ingenium magnum DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Pateiktuose duomenyse pateikiama informacija apie Bendrovės darbuotojus ir vidutinį darbo užmokestį trimis skirtingomis datomis: 2021 m. gruodžio 31 d., 2022 m. gruodžio 31 d. ir 2023 m. gruodžio 31 d. Tai leidžia mums analizuoti ir nustatyti bendrovės darbo jėgos ir atlyginimų tendencijas.

2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 6 darbuotojus, t. y. darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 25,0 %. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis 2021 m. buvo 1124 EUR, t. y. 102,3 proc. didesnis nei ankstesniais metais.

Po metų, 2022 m., Bendrovės darbuotojų skaičius pasikeitė teigiama linkme. Galvosūkis padidėjo iki 8, t. y. 33,3 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Atitinkamai padidėjo ir vidutinis darbo užmokestis - jis šoktelėjo 22,0 proc. ir pasiekė 1372 EUR.

Kitais metais, 2023 m., darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo - 12,5 proc. Tai lėmė 7 darbuotojų darbo iki metų pabaigos. Dėl to vidutinis darbo užmokestis taip pat sumažėjo, nors jis gerokai sumažėjo - 88,7 %. Vidutinis darbo užmokestis siekė 156 EUR.

Iš šių tendencijų analizių galime nustatyti, kad Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek svyruoja, pirmiausia mažėja, o po to auga, prieš vėl grįžtant prie mažesnio skaičiaus. Tai gali reikšti kai kurias galimas vidines reorganizacijas ar pokyčius Bendrovės viduje.

Kalbant apie atlyginimus, tendencija dažniausiai yra teigiama, vidutinis darbo užmokestis nuolat auga. Tačiau skaičiai priklauso nuo konkrečių metų, o tai rodo galimus finansinės padėties ar teritorijos reliatyvumo svyravimus. Nepaisant to, bendra pažanga palanki darbo užmokesčio augimui, kuris, tikėkimės, bus naudingas darbuotojams ir skatins stabilią darbo aplinką.