Hegelmann transporte, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Hegelmann transporte DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 1 278 darbuotojus, t. y. 16,9 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis 2021 m. buvo 1 408 EUR, t. y. 9,2 proc. didesnis nei praėjusiais metais.

Pereinant prie 2022 m., Bendrovės darbuotojų skaičius išaugo 10,3 proc. ir iš viso sudarė 1 409 darbuotojus. Šis augimas rodo, kad Bendrovei pavyko įdarbinti daugiau darbuotojų. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis 2022 m. buvo 1 524 EUR, t. y. 8,2 % didesnis nei praėjusiais metais.

Artėjant 2023 metams, darbuotojų skaičius dar labiau išaugo ir pasiekė 1642 darbuotojus, t. y. 16,5 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis 2023 m. taip pat padidėjo ir siekė 1 609 eurus, t. y. 5,6 proc. daugiau nei praėjusiais metais.

Iš šių tendencijų galima pastebėti, kad per trejus metus Bendrovės bendras darbuotojų skaičius ir vidutinis darbuotojams mokamas darbo užmokestis padidėjo. Nepaisant šiek tiek sumažėjusio 2021 m. darbuotojų skaičiaus, kitais metais Bendrovei pavyko atsigauti ir pasiekti stabilų augimą, o tai rodo jos gebėjimą prisitaikyti ir plėsti savo darbo jėgą. Vidutinio darbo užmokesčio didėjimo tendencija reiškia, kad bendrovė siūlo konkurencingesnį atlyginimą, kad pritrauktų ir išlaikytų talentą, o tai yra būtina norint išlaikyti stiprią ir dinamišką darbo jėgą. Todėl galima daryti išvadą, kad analizuojamu laikotarpiu visi Bendrovės darbuotojai ir atlyginimai keitėsi teigiama linkme.