Kaunas Communication Centre, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Kaunas Communication Centre DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 60 darbuotojų, kurie per metus išaugo 13,2 %. Vidutinis atlyginimas šiems darbuotojams buvo 1623 eurai, t. y. 20,7 proc. daugiau nei prieš metus.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 58, o tai atitinka -3,3 proc. metinį augimą. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis ir toliau didėjo - 1917 eurų, o metinis augimas siekė 18,1 proc.

Iki 2023 m. gruodžio 31 d. bendrovės darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo iki 53, todėl metinis augimas siekė -8,6 %. Tačiau šis nuosmukis buvo susijęs su vidutinio darbo užmokesčio sumažėjimu, kuris siekė 1737 eurus, o metinis augimas -9,4 %.

Per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius svyravo. 2021-2022 m. darbuotojų skaičius augo, tačiau 2023 m. pastebėtas sumažėjimas. Tuo pačiu laikotarpiu darbo užmokesčio augimas išliko nuosekliai teigiamas, tačiau 2023 m. skaičiai parodė, kad vidutinis Bendrovės darbo užmokestis per metus šiek tiek sumažėjo.

Per trejų metų laikotarpį galima pastebėti, kad bendra Bendrovės tendencija apima didėjantį vidutinį darbo užmokestį, kurio metinis augimas yra skirtingas, o darbuotojų skaičius pastaraisiais metais buvo nepastovus ir šiek tiek sumažėjo. Tai rodo, kad įmonė aktyviai investuoja į savo darbo jėgą, nepaisant požymių, šiek tiek sumažinti darbuotojų. Tačiau tai tik momentinis bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijų vaizdas, o norint padaryti galutines išvadas, reikėtų papildomų duomenų.