Kauno stiklas, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Kauno stiklas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Pastaraisiais metais Bendrovė patyrė reikšmingų pokyčių, susijusių su darbuotojų skaičiumi ir atlyginimų vidurkiais. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 191 darbuotojas, t. y. per metus sumažėjo 1,5 %. Šis darbuotojų skaičiaus sumažėjimas yra tikėtinas dėl įvairių veiksnių, tokių kaip darbuotojų reorganizavimas, susijungimai ar restruktūrizavimas.

Tačiau darbo užmokesčio situacija buvo daug palankesnė darbuotojams. Nepaisant mažesnės darbo jėgos, 2022 m. Bendrovė padidino darbuotojų skaičių 4,2 proc. ir iš viso pasiekė 199 darbuotojus. Per tą patį laikotarpį darbo užmokesčio rodikliai taip pat nuosekliai augo. 2021 m. vidutinis darbo užmokestis siekė 1 497 EUR, t. y. gerokai padidėjo per metus - 14,8 %. 2022 m. bendrovės darbo užmokestis padidėjo dar 7,5 proc. ir pasiekė vidutinį 1 608 EUR darbo užmokestį.

Be to, teigiama tendencija išliko ir 2023 m., nes Bendrovės darbuotojų skaičius padidėjo 2,5 proc. ir iš viso sudarė 204 darbuotojus. Darbo užmokesčio augimas taip pat buvo tvarus - per metus jis padidėjo 5,2 proc., todėl 2023 m. vidutinis darbo užmokestis siekė 1 692 EUR. Tai reiškia, kad Bendrovė nuolat įsipareigoja investuoti ir remti savo darbo jėgą, keldama darbuotojų skaičių ir remdama karjeros plėtrą.

Apskritai šie skaičiai leidžia susipažinti su Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijomis. Nepaisant bendrovės dydžio svyravimų, Bendrovė sėkmingai išlaikė nuoseklią ir stabilią atlyginimų didėjimo tendenciją. Tai rodo teigiamą darbuotojų darbo saugumo ir finansinio pasitenkinimo perspektyvą Bendrovėje.