Work life group, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Work life group DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 12 žmonių, o vidutinis šių darbuotojų darbo užmokestis buvo 3 143 EUR. Palyginti su praėjusiais metais, Bendrovės vidutinis darbo užmokestis padidėjo 48,9 %. Tačiau kitais metais, iki 2022 m. gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius išaugo iki 20, o tai rodo, kad per metus išaugo 66,7 %. Vidutinis darbo užmokestis taip pat padidėjo, tačiau lėčiau - 6,9 proc. ir pasiekė 3 358 EUR.

2023 m. pabaigoje Bendrovėje dirbo 16 darbuotojų, t. y. 20 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Dėl šio sumažėjimo sumažėjo vidutinis darbo užmokestis, kuris sumažėjo 7,5 proc. iki 3 106 EUR. Šie skaičiai rodo, kad Bendrovės finansinė padėtis laikui bėgant svyruoja: skiriasi ir darbuotojų skaičius, ir atlyginimai. Nepaisant to, kad 2022 m. darbuotojų skaičius per metus sparčiai augo, o vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo, kitais metais šios tendencijos pasikeitė: sumažėjo darbuotojų ir vidutinis darbo užmokestis.

Apibendrinant galima teigti, kad 2021, 2022 ir 2023 m. Bendrovės dinamika rodė nuolatinį darbuotojų bazės ir vidutinio darbo užmokesčio augimą ir nuosmukį. Tendencijos skirtumai gali rodyti ciklinius pokyčius, kuriems įtakos turi vidaus politika, pramonei būdingi veiksniai arba išorės ekonominės sąlygos. Taip pat svarbu apsvarstyti, kaip šios tendencijos gali turėti įtakos bendriems bendrovės veiklos rezultatams ir stabilumui, taip pat jos gebėjimui laikui bėgant pritraukti ir išlaikyti geriausius talentus. Nuolatinė personalo ir darbo užmokesčio tendencijų stebėsena bendrovėje bus būtina siekiant padėti priimti pagrįstus verslo sprendimus ir efektyviai valdyti išteklius.