Doka Lietuva, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Doka Lietuva DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus stebime reikšmingus Bendrovės darbuotojų dydžio ir finansinių aspektų pokyčius. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 44 darbuotojai, t. y. 2,3 proc. daugiau nei per metus. Šiuo laikotarpiu taip pat gerokai padidėjo vidutiniai atlyginimai, o metinis augimas siekė 25,6 %, todėl vidutinis atlyginimas vienam darbuotojui sudarė 2 967 EUR.

Iki 2022 m. pabaigos Bendrovės darbuotojų skaičius padidėjo 4,5 proc. iki 46 darbuotojų. Nors darbuotojų skaičius padidėjo, vidutinis darbo užmokestis išliko beveik nepakitęs. Palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbuotojo darbo užmokestis 2022 m. gruodžio mėn. sumažėjo nežymiai - 0,1 proc.

Tačiau artėjant 2023 m., akivaizdu, kad skiriasi ir personalo, ir darbo užmokesčio tendencijos. Nepaisant to, kad iki metų pabaigos darbuotojų skaičius sumažėjo 4,3 proc. iki 44 darbuotojų, vidutinis darbo užmokestis išaugo 11,6 proc. Dėl to 2023 m. gruodžio mėn. vienam darbuotojui teko 3 307 EUR didesnis vidutinis atlyginimas.

Pastaruoju metu Bendrovės istorijoje svyruojančios darbuotojų skaičiaus tendencijos ir stabilus bei didėjantis vidutinis darbo užmokestis rodo, kad nuolat siekiama gerinti darbuotojų atlyginimus, o ne didinti darbo jėgą. Daugiau įžvalgų apie 2024 m. ir vėliau atskleistų, ar šis modelis yra tendencija, kuria turi vadovautis Bendrovė.