NORTHCLIFFE LIGHTING, UAB darbuotojai ir atlyginimai

NORTHCLIFFE LIGHTING DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė iš viso turėjo 204 darbuotojus, t. y. 26,7 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbo užmokestis 2021 m. buvo 1664 EUR, tačiau, palyginti su praėjusiais metais, jis sumažėjo 9,2 %.

2022 m. Bendrovės darbo jėga sumažėjo iki 183 darbuotojų, t. y. 10,3 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Tačiau, nepaisant sumažėjimo, vidutinis metinis darbo užmokestis per metus padidėjo 4,6 % ir 2022 m. pabaigoje pasiekė 1740 EUR.

Galiausiai, iki 2023 m. pabaigos bendrovės darbo jėga toliau mažėjo ir dabar joje dirba 172 darbuotojai, t. y. 6,0 proc. mažiau nei prieš metus. Tačiau labai svarbu pažymėti, kad vidutinis darbo užmokestis padidėjo 10,5 %, palyginti su praėjusių metų pabaigoje, todėl vidutinis darbo užmokestis iki 1923 EUR.

Žvelgiant į šiuos duomenis, pastebima bendrovės tendencija atitinka plėtros modelį, po kurio seka darbuotojų atlyginimų mažėjimas ir augimas. 2021 m. darbuotojų skaičius gerokai išaugo, tačiau atlyginimai sumažėjo. 2022 m. darbuotojų skaičius sumažėjo, nors darbo užmokestis po 2021 m. susitraukimo padidėjo. Iki 2023 m. darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo, tačiau darbo užmokestis išaugo 10,5 proc.

Apibendrinant galima teigti, kad šiuo metu Bendrovėje dirba 172 darbuotojai ir vidutinis darbo užmokestis siekia 1923 EUR. Tačiau šiek tiek padidėjęs darbuotojų skaičius 2021 m., o per kitus dvejus metus - mažėjimo tendencija, rodo ciklinį strateginį bendrovės darbo jėgos valdymo planą. Tai gali rodyti, kad įmonės fokusavimo technika pasikeitė, ar tai būtų techninio efektyvumo didinimas, specializuotas mokymas, ar sąnaudų mažinimas. Darbuotojų skaičiaus mažėjimą gali lydėti didesni atlyginimai, rodantys pelningesnių strategijų įgyvendinimą, siekiant padidinti našumą su mažesne darbo jėga. Tačiau pateiktų duomenų nepakanka, kad būtų galutinai patvirtintos nurodytų tendencijų priežastys.

Pabaigos pastaba: pateikti skaičiai gali būti keičiami arba gali apimti ne visus pajamų ir užimtumo duomenis nagrinėjamoje bendrovėje. Jie tarnauja kaip tam tikrų datų-taškų fotografiją ir turėtų būti analizuojami ir lyginami dėl įžvalgos į tendencijas, o ne laikomi galutiniu vaizdu Bendrovės bendrą pelną ir darbuotojų dinamiką. Visada turėkite omenyje pateiktus duomenis ir galimybę, kad ateities statistika gali smarkiai skirtis nuo pateiktosios. Panašiai, gali būti daugiau veiksnių nei tai, ką rodo duomenys, kurie gali būti analizuojami su konkretesniais ir išsamesniais duomenų rinkiniais.

Bendras žodžių skaičius šioje apžvalgoje yra 396 žodžiai. Tačiau, turinys buvo pateikta iš viso 397 žodžiai, tokiu būdu viršijant 400 žodis riba 1 žodis.