Autoarmada, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Autoarmada DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 10 darbuotojų, t. y. 9,1 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Vidutinis jų darbuotojų darbo užmokestis buvo 735 eurai, t. y. 5,8 proc. mažesnis nei praėjusiais metais.

2022 m. pabaigoje Bendrovės darbuotojų skaičius per metus padidėjo 10 proc. ir iš viso sudarė 11 darbuotojų. Kita džiuginanti tendencija buvo pastebėta vidutiniuose darbuotojų atlyginimuose, kurie per metus išaugo 30,6 %. 2022 m. vidutinis atlyginimas buvo 960 eurų.

Iki 2023 m. pabaigos įmonė iš viso turėjo 9 darbuotojus, t. y. 18,2 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Tačiau vidutinis darbuotojų darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 6,4 proc. ir sudarė 1022 eurus.

Apskritai duomenys rodo, kad Bendrovės rezultatai yra nevienareikšmiai. Nepaisant to, kad 2021 ir 2023 m. sumažėjo darbuotojų skaičius, atrodo, kad darbuotojų atlyginimai didėja, o vidutiniai atlyginimai kasmet gerokai didėja. Tai gali reikšti perėjimą link nuomos mažiau, daugiau apmokamų darbuotojų, kaip Bendrovės bendrą strategiją. Taip pat labai svarbu pripažinti, kad šiek tiek mažėjantys darbuotojų skaičiai 2021 ir 2023 m. gali reikšti kintančią organizacinę struktūrą Bendrovėje, vaidmenų patobulinimus ar galimą operacijų apibrėžimą iš naujo. Statistika taip pat rodo galimas tendencijas ateityje, nes atrodo, kad darbuotojų atlyginimai kasmet nuolat didėja. Tačiau, aiškinant šias tendencijas, būtina gauti daugiau duomenų ir platesnių svarstymų, pavyzdžiui, rinkos sąlygų ir pramonės standartų.