Agentūros - visos Lietuvos vaikai Pakruojo labdaros ir paramos fondas darbuotojai ir atlyginimai

DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 7 darbuotojus, kurių vidutinis atlyginimas siekė 465 eurus. Darbuotojų skaičius per metus išaugo 0,0 %, t. y. 2020-2021 m. darbuotojų skaičius išliko toks pat. Vidutinis darbo užmokestis per metus išaugo 6,3 %.

2022 m. Bendrovė išlaikė tą patį darbuotojų skaičių - 7, o vidutinis atlyginimas sumažėjo iki 439 eurų. Nepaisant sumažėjusio vidutinio darbo užmokesčio, metinis darbo užmokesčio augimas išliko neigiamas ir siekė -5,5 %.

Iki 2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 6. Tai reiškia, kad darbuotojų skaičius per metus sumažėjo 14,3 %. Tačiau vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, gerokai išaugo (12,3 proc.), o vidutinis darbo užmokestis siekė 493 eurus.

Apibendrinant galima teigti, kad per trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius labai nesisvyravo, nes visus šiuos metus darbuotojų skaičius išliko stabilus. Tačiau vidutiniai atlyginimai per šį laikotarpį pasikeitė. 2021 ir 2023 m. Bendrovė patyrė darbo užmokesčio augimą, tačiau 2022 m. atlyginimai sumažėjo.

Nepaisant atlyginimų svyravimų, Bendrovė išlaikė gana stabilią darbo jėgą. Tačiau 2023 m. darbuotojų skaičiaus sumažėjimas per metus rodo, kad Bendrovei gali tekti iš naujo įvertinti savo samdymo strategijas, kad išlaikytų subalansuotą darbo jėgą. Be to, kasmetinės darbo užmokesčio tendencijos pabrėžia, kaip svarbu veiksmingai valdyti darbo užmokesčio sąnaudas ir planuoti būsimus darbo užmokesčio pakeitimus, kad būtų išlaikytas darbuotojų pasitenkinimas ir išlaikymas.