Akcinės bendrovės "Pieno žvaigždės" filialas "Panevėžio pienas" darbuotojai ir atlyginimai

DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus analizavome bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas. 2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 461 darbuotoją, kurių metinis augimas, palyginti su praėjusiais metais, buvo -0,9 %. Vidutinis atlyginimas eurais buvo 1 208 eurai, t. y. 0,8 proc. daugiau nei prieš metus.

2022 m. Bendrovė patyrė darbuotojų skaičiaus nuosmukį - gruodžio 31 d. iš viso dirbo 421 darbuotojas, todėl 8,7 proc. sumažėjo metinis darbuotojų augimas. Tačiau, nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis pagerėjo - per mėnesį jis padidėjo 1230 eurų, arba 1,8 proc. daugiau nei prieš metus.

2023 m. tendencijos pasikeitė, o tai rodo puikų bendrovės sugrįžimą. 2023 m. gruodžio 31 d. įmonė išsiplėtė ir iš viso turėjo 473 darbuotojus, o tai reiškia, kad jos metinis augimas buvo 12,4 %. Be to, kartu su įmonės plėtra, darbo užmokestis jos darbuotojams labai išaugo. Vidutinis atlyginimas per mėnesį išaugo iki 1543 eurų, t. y. 25,4 proc. daugiau nei prieš metus.

Apibendrinant galima teigti, kad nors stebimo laikotarpio viduryje bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo, bendra darbo jėgos plėtra ir darbo užmokesčio perspektyvos atrodo daug žadančios, ypač artėjant 2023 m. pabaigai. Didėjant darbuotojų skaičiui ir pastebimai augant darbo užmokesčiui, atrodo, kad bendrovė atsigauna ir išlaiko sveiką žmogiškųjų išteklių ir darbo užmokesčio investicijų pusiausvyrą.