Fotoprekyba, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Fotoprekyba DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovėje dirbo 15 darbuotojų, kurių metinis augimas siekė 7,1 %. Kompensacijos požiūriu Bendrovės vidutinis darbo užmokestis buvo 1110 EUR. Palyginti su praėjusių metų vidutiniu darbo užmokesčiu, šis rodiklis gerokai išaugo - 22,6 %. Darbo užmokesčio padidėjimas gali būti susijęs su įvairiais veiksniais, pavyzdžiui, ekonomikos augimu ir darbuotojų paklausa tam tikruose sektoriuose.

2022 m. Bendrovės darbo jėga šiek tiek sumažėjo, o darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 6,7 proc. Tai lėmė, kad iš viso darbo jėgos 14 darbuotojų. Nepaisant sumažėjusios darbuotojų skaičiaus, Bendrovei pavyko padidinti vidutinį darbo užmokestį iki 1736 EUR, o tai rodo didelį 56,3 proc. metinį augimą. Šis atlyginimų augimas rodo Bendrovės investicijas į savo darbuotojus, nepaisant mažėjančios darbo jėgos.

2023 m. bendrovei toliau augant, jos darbo jėga padidėjo 14,3 proc. iki 16 darbuotojų. Šis padidėjimas atspindi Bendrovės įsipareigojimą plėsti savo veiklą, taip pat darbuotojų įgūdžius ir kompetenciją. Vidutinis darbo užmokestis toliau didėjo kartu su užimtumo augimu ir pasiekė 1942 EUR, t. y. 11,9 % daugiau nei praėjusiais metais.

Apskritai Bendrovė pasižymi dinamiška ir augančia darbo jėga, o jos pastangos išlaikyti didesnį nei vidutinį darbo užmokestį. Darbo jėgos ir darbo užmokesčio tendencijos kyla iš strateginių nuomos ir išlaikymas, stiprinti savo darbuotojų vertę, ir skatinti bendrą verslo augimą ir sėkmę.

Tačiau, nepaisant akivaizdžiai didėjančios trajektorijos, darbo jėgos sumažėjimas 2022 m. pabaigoje yra įspėjamasis priminimas, nes atrodo, kad ne visos Bendrovės darbuotojų dinamikos priemonės praeityje buvo nuosekliai teigiamos. Nuolatinė šių tendencijų stebėsena ir vertinimas galėtų padėti priimti pagrįstus sprendimus dėl darbuotojų valdymo ir talentų ugdymo.