Elektrovatas, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Elektrovatas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus analizuojame bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas nuo 2021 m. gruodžio 31 d. iki 2023 m. gruodžio 31 d. 2021 m. įmonėje dirbo 8 darbuotojai, o per metus jų gerokai sumažėjo (-20,0 %). Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis siekė 1384 eurus ir, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 28,7 proc.

Pereinant prie 2022 m. pabaigos, atrodo, kad darbuotojų skaičius stabilizavosi, o bendrovėje vis dar dirba 8 žmonės, todėl bendras augimas siekė 0,0 proc. per metus. Tačiau vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 16,8 proc. ir sudarė 1152 eurus.

Kitais metais Bendrovės darbuotojai ir atlyginimai labai pasikeitė. Iki gruodžio 31, 2023, įmonė pasamdė daugiau darbuotojų, padidinti savo darbuotojų skaičių 37.5%, palyginti su 11. Kartu su darbuotojų skaičiaus didėjimo, buvo stebėtinai išaugo vidutinis darbo užmokestis. Palyginti su praėjusiais metais, darbo užmokestis smarkiai išaugo - 45,9 proc. ir pasiekė 1680 eurų.

Atsižvelgiant į šias tendencijas galima pastebėti, kad, nepaisant pradinio darbuotojų skaičiaus mažėjimo, bendrovė atsigavo ir gerokai padidino darbuotojų skaičių. Tuo tarpu darbo užmokestis svyravo, tačiau parodė bendrą augimą, o paskutiniais metais jis išaugo. Bus įdomu pamatyti, ar šios tendencijos tęsis, ar keisis per ateinančius metus.