Irmus, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Irmus DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovės darbuotojų skaičius ir atlyginimų pokyčiai svyravo. 2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 18 darbuotojų, t. y. 5,3 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Vidutinis jų atlyginimas vienam darbuotojui siekė 619 eurų, o per metus išaugo 4,0%.

Kitais metais, iki 2022 m. gruodžio mėn., darbo jėga gerokai sumažėjo - Bendrovėje dirbo 11 darbuotojų, o tai reiškia, kad darbuotojų skaičius sumažėjo 38,9 %. Nepaisant drastiško darbuotojų skaičiaus mažėjimo, vidutinis darbo užmokestis, palyginti su 2021 m., išaugo 2,3 proc. ir dabar vienam darbuotojui tenka 632 eurai.

Kai mes pasiekėme kitų metų pabaigą, 2023 m., Bendrovė išlaikė stabilią 11 darbuotojų darbo jėgą, kuri, palyginti su praėjusiais metais, nepasikeitė. Labai svarbu pažymėti, kad vidutinis darbo užmokestis gerokai išaugo, o tai rodo įspūdingą 7,0 proc. metinį augimą, todėl vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui siekia 677 eurus.

Apibendrinant galima teigti, kad per pastaruosius trejus metus Bendrovės bendras darbuotojų skaičius svyravo. Tačiau darbo užmokestis nuosekliai augo, o bendras vidutinis metinis augimas buvo 3,6 %. Bendrovei pritaikant savo darbo jėgos dydį ir įgyvendinant priemones, skirtas sąnaudoms ir efektyvumui valdyti, ji ir toliau užtikrino konkurencingus atlyginimus likusiems darbuotojams.