Forteza, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Forteza DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus Bendrovė patyrė darbuotojų ir atlyginimų tendencijų pokyčių. Analizuodami pateiktus duomenis, galime stebėti modelius, kurie suteikia vertingų įžvalgų.

2021 m. Bendrovė turėjo 10 darbuotojų, t. y. per metus sumažėjo -9,1 %, palyginti su praėjusiais metais. Per šį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis sumažėjo iki 1540 eurų, t. y. -3,4 proc. 2022 m. darbuotojų skaičius toliau mažėjo dar 10,0 proc. ir iš viso sudarė 9 darbuotojus. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis toliau mažėjo 7,7 proc., todėl vidutinis darbo užmokestis siekė 1421 eurą.

2023 m. Bendrovės darbo jėga sumažėjo dar 11,1 proc. iki 8 darbuotojų. Stebina tai, kad nors darbuotojų skaičius ir toliau mažėjo, vidutinis darbo užmokestis didėjo. Palyginti su 2022 m., darbo užmokestis padidėjo 9,9 proc., todėl metinis vidutinis darbo užmokestis siekė 1562 eurus.

Šios tendencijos, nors ir svyruojančios, atskleidžia įdomius Bendrovės modelius. Mažėjanti darbo jėga pabrėžia mažinimo ar racionalizavimo strategiją, kurią Bendrovė galėtų vykdyti, kad pagerintų efektyvumą ir sumažintų veiklos išlaidas. Tačiau pastaraisiais metais pastebimai išaugęs vidutinis darbo užmokestis reikalauja tolesnio tyrimo siekiant nustatyti, ar tai atspindi įsipareigojimą darbuotojų kompensacijoms, ar tai galėtų reikšti sunkumus pritraukti ir išlaikyti talentus.

Nepaisant to, atidus šių tendencijų stebėjimas leis Bendrovei priimti pagrįstus sprendimus dėl personalo ir atlyginimų strategijų, taip pat suteikti vertingų įžvalgų akcininkams ir vadovų komandoms.