Autopraidas, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Autopraidas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuojamu laikotarpiu, trejus metus iš eilės, Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos pastebimai keitėsi. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 9 darbuotojai, t. y. 12,5 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis tuo metu buvo 512 eurų ir, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 2,9 proc.

Tačiau iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų bazė sumažėjo iki 8, o jos metinis nuosmukis buvo netikėtas -11,1 %. Nepaisant to, buvo gerokai padidėjo vidutinis darbo užmokestis. Darbuotojų vidutinis darbo užmokestis išaugo 25,9 proc. ir pasiekė 645 eurus.

Kitais metais, iki 2023 m. gruodžio 31 d., Bendrovės darbuotojų skaičius smarkiai sumažėjo - nuo 8 iki 5, o tai yra nerimą keliantis -37,5 proc. metinis sumažėjimas. Sumažėjus darbo jėgai, atlyginimai sumažėjo 11,1 proc., o vidutinis atlyginimas dabar siekia 573 eurus.

Apibendrinant galima teigti, kad nors per dvejus iš trejų metų Bendrovės darbo užmokestis nuosekliai augo, jos darbuotojų dydis labai svyravo. Tai rodo 2022 ir 2023 m. sumažėjęs darbuotojų skaičius, nepaisant didelio metinio darbuotojų augimo stebimo laikotarpio pradžioje. Tačiau darbo užmokesčio tendencijos išliko teigiamos, išskyrus praėjusiais metais, kai pastebimai sumažėjo. Bendrovės personalo ir atlyginimų tendencijų pokyčiai rodo sudėtingą veiklos aplinką, kuriai gali prireikti kruopščios pagrindinių veiksnių analizės, siekiant pagerinti ateities prognozių tikslumą ir padėti vadovybei priimti gerai pagrįstus sprendimus.