IKI BLIC, UAB darbuotojai ir atlyginimai

IKI BLIC DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šioje analizėje daugiausia dėmesio skiriame konkrečios bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijoms per trejų metų laikotarpį. 2021 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) Bendrovė turėjo 19 darbuotojų, t. y. 11,8 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbo užmokestis tuo metu buvo 876 eurai, o metinis augimas siekė 5,2 %.

Tačiau vėlesniais metais darbuotojų skaičius kito. Iki 2022 m. pabaigos (gruodžio 31 d.) Bendrovė užfiksavo didelį nuosmukį, įdarbindama tik 13 asmenų. Tai reiškia, kad per metus darbuotojų skaičius sumažėjo 31,6 %. Nepaisant šio darbuotojų skaičiaus sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis judėjimas nebuvo vienodas. Vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 11,5 proc. ir siekė 775 eurus.

2023 m. Bendrovė išgyveno nevienareikšmišką tendenciją. Kalbant apie darbuotojus, darbo jėga dar labiau sumažėjo, šį kartą 23,1 proc., palyginti su 2022 m., todėl dirbo tik 10 darbuotojų. Nepaisant šio nuolatinio mažėjimo, Bendrovei pavyko gerokai padidinti vidutinį darbo užmokestį. 2023 m. gruodžio mėn. vidutinis darbo užmokestis siekė 941 eurą, t. y. 21,4 proc. daugiau nei praėjusiais metais.

Kaip matyti iš šios analizės, Bendrovės darbuotojų skaičius ir darbo užmokesčio didėjimas svyravo. Šie pokyčiai per trejų metų laikotarpį gali būti dėl įvairių veiksnių, tokių kaip ekonominės sąlygos, verslo strategijos ir pramonės tendencijos. Tokių tendencijų stebėjimas leidžia Bendrovei ir suinteresuotosioms šalims analizuoti galimą poveikį darbuotojų pasitenkinimui, verslo operacijoms ir bendriems finansiniams rezultatams.