STADA Baltics, UAB darbuotojai ir atlyginimai

STADA Baltics DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje įmonė turėjo 17 darbuotojų. Palyginti su praėjusiais metais, bendrovės darbuotojų skaičius per metus išaugo 13,3 %. Vidutinis atlyginimas šiems darbuotojams buvo 4969 eurai, t. y. per metus išaugo 39,4%.

Persikėlus į 2022 m. pabaigą, bendrovės darbuotojų skaičius padidėjo iki 23. Tai reiškia 35,3 proc. metinį augimą. Bendrovė ir toliau gerino vidutinį darbuotojų darbo užmokestį - iki 5 609 eurų, o jos metinis augimas buvo gana nedidelis - 12,9 proc.

Maždaug 2023 m. pabaigoje įmonė dar labiau išsiplėtė, turėdama 33 darbuotojų darbo jėgą, kuri per metus išaugo 43,5 %. Tačiau vidutinis atlyginimas sumažėjo iki 4957 eurų, o tai reiškia, kad vidutinis metinis darbo užmokesčio augimas sumažėjo 11,6 proc.

Per pastaruosius trejus metus šios bendrovės užimtumas nuolat augo, o vidutinis darbuotojų darbo užmokestis didėjo. Didžiausias darbuotojų skaičiaus šuolis įvyko 2022 m. pabaigoje - 35,3 proc. metinis augimas. Tuo pat metu didžiausias vidutinis darbo užmokestis augo 2021 m. pabaigoje (39,4 proc. metinis augimas). Tačiau šią teigiamą tendenciją nutraukė šiek tiek sumažėjęs vidutinis darbo užmokestis 2023 m., o tai rodo, kad tvariam augimui reikia skirti nuolatinį dėmesį atlyginimų nustatymo strategijoms.

Kiekvieną iš trijų paminėtų datų bendrovės dėmesys personalo augimui lėmė daugiau galimybių darbuotojams. Šis dėmesys, kartu su didėjančiu vidutiniu darbo užmokesčiu, parodo, kaip įmonė yra įsipareigojusi darbuotojų pasitenkinimui ir kvalifikuotos darbo jėgos pritraukimui. Nepaisant 2023 m. sumažėjusio vidutinio darbo užmokesčio, ankstesniais metais pastebėta teigiama tendencija yra reikšmingas veiksnys siekiant suprasti šios bendrovės praeitį ir galimą sėkmę valdant savo darbo jėgą bei išlaikant jos pramonės ir darbo rinkos konkurencinį pranašumą.