Cinamon Operations Lithuania, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Cinamon Operations Lithuania DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovėje dirbo 17 darbuotojų, t. y. 5,6 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Kalbant apie atlyginimus, vidutinis darbo užmokestis tais pačiais metais buvo 1 377 EUR, t. y. 57,5 % didesnis nei ankstesniais metais.

Iki 2022 m. darbo jėga išaugo iki 21 darbuotojo, o tai reiškia didelį 23,5 proc. augimą. Vidutinis atlyginimas taip pat padidėjo ir siekė 1639 eurus. Vidutinis darbo užmokestis išaugo 19,1 proc.

Kai pažvelgiame į 2023 m. padėtį, darbo jėga liko 20 darbuotojų, todėl ji šiek tiek sumažėjo - 4,8 proc. Nepaisant to, vidutinis darbo užmokestis vėl padidėjo ir siekė 1 719 EUR, nors ir ne taip smarkiai - 4,9 %.

Analizuojant šias tendencijas, akivaizdu, kad per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbo jėga augo. Nepaisant darbuotojų skaičiaus svyravimų 2023 m., tiek darbuotojų skaičius, tiek atlyginimai apskritai didėjo. Didžiausi pokyčiai pastebimi vidutinio darbo užmokesčio atžvilgiu, kuris per trejus metus pastebimai išaugo, o 2022 m. gerokai šoktelėjo. Apibendrinant galima teigti, kad per pastaruosius metus Bendrovės darbo jėga ir darbo užmokestis labai išaugo.