Meno avilys, VšĮ darbuotojai ir atlyginimai

Meno avilys DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus Bendrovė patyrė reikšmingų darbuotojų ir atlyginimų tendencijų. 2021 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) Bendrovė turėjo 70 darbuotojų, o tai atspindi puikų 40,0 proc. metinį augimą. Vidutinis atlyginimas per šį laikotarpį buvo 1 441 euras, o per metus padidėjo 19,9%.

Kitais metais, palyginti su 2022 m. gruodžio 31 d., Bendrovė išlaikė 70 darbuotojų, o tai rodo nulinį augimą, palyginti su praėjusiais metais. Nepaisant to, kad darbuotojų skaičius nedidėja, vidutinis atlyginimas padidėjo 19,6 proc. iki 1 723 eurų.

Iki 2023 m. pabaigos darbuotojų skaičius išliko nepakitęs - 70 darbuotojų, o metinis augimo tempas siekė 0,0 %. Palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis padidėjo nuosaikiau - 12,0 % ir siekė 1 929 EUR.

Nors analizuojamu laikotarpiu darbuotojų skaičius išliko stabilus, atrodo, kad Bendrovė nuosekliai augo, o per pastaruosius dvejus metus gerokai padidėjo. Ateinančiais metais verta stebėti balansą tarp darbuotojų skaičiaus ir atlyginimų tendencijų, nes Bendrovė siekia augimo ir darbuotojų pasitenkinimo.