ANTVITA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

ANTVITA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. įmonėje dirbo 41 darbuotojas, t. y. 36,7 proc. daugiau nei prieš metus. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis per šį laikotarpį buvo 1050 eurų.

Palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis padidėjo 20,7 proc. Iki 2022 m. gruodžio 31 d. bendrovės darbuotojų skaičius ir darbo užmokestis sumažėjo. Darbuotojų skaičius sumažėjo iki 35, o tai reiškia, kad per metus išaugo -14,6%. Nepaisant sumažėjusios darbo jėgos, vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, toliau augo 18,2 proc. ir pasiekė 1241 eurą.

Per vienerius metus, iki gruodžio 31, 2023, bendrovė susidūrė su tolesniu darbo jėgos mažėjimu, nes darbuotojų skaičius sumažėjo iki 30. Tai prisidėjo prie to, kad per metus sumažėjo 14,3% darbuotojų. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 7,2 proc. ir sudarė 1151 eurą.

Analizuodami šias tendencijas galime pastebėti, kad nors 2021 m. pabaigoje įmonės darbo jėga iš pradžių labai išaugo, po šio padidėjimo per kitus dvejus metus sumažėjo darbuotojų skaičius. Tačiau vidutinis darbo užmokestis nuolat augo visais trimis laikotarpiais, nors paskutiniais metais sumažėjo. Bendras rezultatas yra staigus darbuotojų skaičiaus sumažėjimas, kurį lydi nuosaikus darbo užmokesčio padidėjimas.