Brevis, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Brevis DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 8 darbuotojus, o vidutinis darbo užmokestis buvo 717 EUR. Per metus bendrovė patyrė teigiamą darbo užmokesčio (32,4 proc. padidėjimą) ir bendro darbuotojų skaičiaus (0,0 proc. augimą) trajektoriją.

2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovė išlaikė tą patį darbuotojų skaičių (8), tačiau vidutinis darbo užmokestis šiek tiek sumažėjo - iki 696 EUR. Tačiau šiais metais darbuotojų darbo užmokestis pasikeitė neigiamai - per metus jis sumažėjo 3 %. Nepaisant to, svarbu pažymėti, kad tai yra tik vienerių metų nuosmukio.

Žvelgiant į ateitį, matyti, kad nuo 2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovės struktūra gerokai pasikeitė. Darbuotojų skaičius sumažėjo iki 7 (-12,5 proc.), tačiau vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - iki 1319 EUR (89,6 proc. augimas). Šis vidutinio darbo užmokesčio padidėjimas gali būti susijęs su pokyčiais darbo rinkoje ir pramonės poreikius, kurie padidino atlyginimus darbuotojams.

Apibendrinant galima teigti, kad per 2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo, o vidutinis esamų darbuotojų darbo užmokestis gerokai padidėjo. Šios tendencijos gali būti susijęs su įvairiais veiksniais pramonės dinamikos. Bendrovei neišvengiamai tenka prisitaikyti prie pokyčių ir atitinkamai didėti arba rizikuoti atsilikti nuo konkurentų. Atlyginimai didėja, kad išlaikytume kvalifikuotus ir patyrusius darbuotojus bei išliktume svarbūs rinkoje. Darbo ateitis keičiasi, ir tikimasi, kad bendrovė paseks pavyzdžiu.