MAGNUS LOGISTICS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

MAGNUS LOGISTICS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 83 darbuotojus, kurie per metus išaugo 5,1 %. Vidutinis darbo užmokestis tuo metu buvo 2200 EUR, tačiau, palyginti su praėjusiais metais, jis sumažėjo 27,4 %.

2022 m. Bendrovė toliau plėtėsi ir pasiekė 90 darbuotojų. Tai reiškia, kad per metus išaugo 8,4%. Kartu su šiuo augimu pasikeitė ir vidutinis atlyginimas, kuris, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 248,7 proc. ir pasiekė 7672 eurus.

Tačiau 2023 m. sumažėjo darbuotojų skaičius. Bendra darbo jėga sumažėjo iki 87 darbuotojų, t. y. per metus sumažėjo 3,3 %. Nepaisant šio sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis, palyginti su reikšmingu 2022 m. padidėjimu, sumažėjo kukliau - 11,7 proc. ir pasiekė 6776 EUR vidutinį darbo užmokestį.

Kalbant apie prognozę, per pastaruosius kelerius metus Bendrovė patyrė nevienodą darbuotojų sėkmės ir atlyginimų augimo laipsnį. Nors bendras darbuotojų skaičius išaugo, vidutinis darbo užmokestis svyravo. Pagrindinis trūkumas yra tai, kad, nepaisant pastebimo metinio sumažėjimo antroje pusėje, atrodo, kad Bendrovė išlaiko teigiamą darbo jėgos ir darbo užmokesčio augimo tendenciją.