ELAMETA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

ELAMETA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė iš viso turėjo 43 darbuotojus, t. y. per metus sumažėjo 4,4 %. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis per šį laikotarpį buvo 1 178 EUR, t. y. 12,2 % didesnis nei pernai.

Iki 2022 m. pabaigos bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo: 39 darbuotojai ir 9,3 proc. per metus. Tačiau vidutinis darbo užmokestis pastebimai padidėjo ir siekė 1 424 eurus, t. y. 20,9 proc. per metus.

Iki 2023 m. įmonė toliau mažėjo - 38 darbuotojai, t. y. 2,6 proc. mažiau nei prieš metus. Vidutinis darbo užmokestis gerokai išaugo ir siekė 1 823 eurus, o tai rodo įspūdingą metinį 28,0 % augimą.

Per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo maždaug 10 %. Tačiau vidutinis darbo užmokestis kasmet nuosekliai didėjo ir per metus padidėjo 12,228,0 %. Šios tendencijos rodo, kad nors Bendrovėje dirba mažiau darbuotojų, ji remia didesnį vidutinį darbo užmokestį darbuotojams, kuriuos ji turi. Tai gali reikšti, kad daugiau dėmesio bus skiriama darbo užmokesčiui ir išmokoms, siekiant išlaikyti ir įdarbinti aukštos kvalifikacijos darbuotojus. Dalis to gali būti dėl vykstančios konkurencijos rinkoje; įmonės gali būti varžosi dėl tos pačios kvalifikuotos darbo jėgos. Be to, pakoregavus darbuotojų skaičių, galima lengviau valdyti bendras veiklos sąnaudas ir kartu pasiūlyti konkurencingu požiūriu patrauklius atlyginimus. Žvelgiant į ateitį, bendrovei būtų labai svarbu toliau stebėti ir prisitaikyti prie rinkos tendencijų, užtikrinti subalansuotą darbuotojų raidą ir ekonomikos augimą.