Autoridas, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Autoridas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Trejų metų laikotarpiu, nuo 2021 iki 2023 m., analizavome bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas. 2021 m. pabaigoje Bendrovėje dirbo 15 darbuotojų, o tai nereiškė jokio metinio augimo (0,0 %). Vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui buvo 856 eurai, ir ši vertė, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 13,3 proc.

2022 m. Bendrovės darbo jėga išaugo 6,7 proc., iki gruodžio 31 d. iš viso dirbo 16 darbuotojų. Tačiau, nors darbuotojų skaičius augo, vidutinis darbo užmokestis sumažėjo. Šis sumažėjimas sudarė 2,6 proc., o vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis - 834 eurus.

2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičiaus tendencijos pasikeitė. Jų darbo jėga sumažėjo 12,5 %, iki 14 darbuotojų metų pabaigoje. Įdomu tai, kad vidutinis darbo užmokestis padidėjo 6,3 proc. per metus, todėl vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis pasiekė 886 eurus.

Šios kintančios tendencijos išryškina dinamiškas bendrovės sąlygas per šiuos trejus metus. Nors buvo pokyčių ir svyravimų tiek personalo skaičius ir vidutinis darbo užmokestis, svarbu pasinerti giliau į bendrovės vidaus dinamiką ir išorės rinkos veiksnius, kad būtų galima visiškai suprasti šiuos pokyčius. Apskritai Bendrovė išgyveno sudėtingą verslo aplinką, sugebėdama išlaikyti didėjantį darbuotojų darbo užmokestį, nepaisant darbo jėgos pokyčių.