ATIDĖ, UAB darbuotojai ir atlyginimai

ATIDĖ DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus analizuojame bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 12 darbuotojų, t. y. per metus sumažėjo 7,7 proc. Per tą patį laikotarpį vidutinis atlyginimas eurais buvo 800 eurų, t. y. 23,5 proc. didesnis nei praėjusiais metais.

Iki 2022 m. gruodžio mėn. pabaigos darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo - iki 11, t. y. 8,3 proc. per metus. Kartu su šiuo darbo jėgos sumažėjimu nuosaikiai didėjo ir atlyginimai: vidutinis atlyginimas padidėjo iki 852 eurų, t. y. 6,4 proc. daugiau nei 2021 m.

Tačiau iki gruodžio 31, 2023, personalo dydis pokytis buvo didelis, darbuotojų skaičius smarkiai sumažėjo iki tik 7. Tai reiškia, nerimą metinį lašą 36,4%. Nepaisant šio reikšmingo darbuotojų skaičiaus sumažėjimo, atlyginimai gerokai padidėjo: vidutinis darbo užmokestis bendrovėje siekė 1126 eurus, t. y. 32,2 proc. daugiau nei praėjusiais metais.

Apibendrinant galima teigti, kad 2021-2023 m. Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos svyravo. Darbo jėgos mažėjimas šiuo laikotarpiu lydėjo vidutinio darbo užmokesčio augimą, o tai rodo, kad darbo jėga yra taupesnė, bet geriau apmokama. Dėl šios tendencijos reikia atlikti tolesnę analizę, kad būtų galima suprasti bendrovės strategiją, slypinčią už šių tendencijų.