Grandinas, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Grandinas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus analizuojame bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 8 darbuotojai, kurie per metus gerokai sumažėjo (20,0 %). Vidutinis atlyginimas siekė 421 eurą, o tai rodo kuklų 3,1 proc. metinį augimą.

2022 m. pabaigoje Bendrovės darbo jėga toliau mažėjo - 7 darbuotojai, t. y. 12,5 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Tačiau darbo užmokesčio kraštovaizdis buvo ryškus kontrastas. Vidutinis darbo užmokestis greitai sumažėjo 46,2 proc. iki 226 eurų.

Iki 2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovė dar labiau sumažino savo komandą iki 4 darbuotojų, o tai buvo nerimą keliantis 42,9 % metinis sumažėjimas. Priešingai nei darbuotojų skaičiaus mažėjimas, vidutinis darbo užmokestis išaugo 95,7 proc. ir pasiekė 443 eurus. Šis darbuotojų ir darbo užmokesčio tendencijų skirtumas greičiausiai rodo, kad daugiausia dėmesio skiriama sąnaudų optimizavimui ir didelės vertės darbuotojams.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad Bendrovės darbuotojų skaičius pastebimai sumažėjo, o vidutinis darbo užmokestis nepakito ir padidėjo eksponentiškai. Šis veiksnių derinys kelia klausimus dėl bendrovės strateginių sprendimų priėmimo, kalbant apie savo darbo jėgos ir darbo užmokesčio politiką.