Inherent Simplicity Baltic, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Inherent Simplicity Baltic DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Kalbant apie darbuotojų skaičių, per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbo jėga pasikeitė. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 8 asmenys, t. y. per metus sumažėjo 20,0 %. Tačiau iki 2022 m. pabaigos darbuotojų skaičius išliko stabilus - 8, o tai reiškia, kad metinis augimas nepasikeitė. Iki 2023 m. gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo - iki 5, o tai reiškia, kad per trejus metus gerokai sumažėjo - 37,5 %.

Kalbant apie vidutinį darbo užmokestį, 2021-2023 m. bendrovė parodė vidutiniškai didėjančius atlyginimus. 2021 m. gruodžio 31 d. vidutinis darbo užmokestis buvo 2031 EUR, t. y. 10,4 % metinis augimas. Tačiau iki 2022 m. gruodžio 31 d. vidutinis darbo užmokestis sumažės iki 1882 eurų, t. y. 7,4 proc. mažiau nei prieš metus. Iki 2023 m. gruodžio 31 d. ji vėl pasiekė 2268 eurus, o tai atspindi didelį 20,5 proc. metinį augimą.

Apskritai, vertinant tendencijas, 2021-2023 m. bendrovė susidūrė su darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio svyravimais. Nors vidutinis darbo užmokestis ir toliau didėjo, darbuotojų skaičius keitėsi. Bendras darbuotojų skaičiaus sumažėjimas nėra kartu su vidutiniu darbo užmokesčiu, kuris gali būti tolesnės analizės priežastis. Viena iš galimų interpretacijų yra tai, kad Bendrovė daugiau dėmesio skiria aukštos kvalifikacijos ir didelės vertės darbo jėgos samdymui atleidžiant žemesnės kvalifikacijos darbuotojus. Tačiau svarbu atsižvelgti į išorinius ir vidinius veiksnius, kad būtų galima tiksliai analizuoti ir interpretuoti šias tendencijas, pvz., pramonės pokyčius, ekonomines sąlygas ar vidaus strateginius sprendimus.

Ateityje atnaujinimai, analizė reikės atidžiai apsvarstyti visus personalo pokyčius, atspindys veiksnių, turinčių įtakos darbo užmokesčio augimą, ir išsamų supratimą apie darbo rinkos dinamiką tinkamai prognozuoti Bendrovės darbo jėgą ir direktorius savo darbuotojų išlaidas efektyviai.

Apibendrinant galima teigti, kad per šį trejų metų laikotarpį Bendrovė peržiūrėjo subtilius darbuotojų skaičiaus pokyčius ir gerokai padidino vidutinį darbo užmokestį. Nepaisant sumažėjusio bendro personalo, Bendrovės darbo užmokestis laikui bėgant gerokai padidėjo. Nuolatinis šių tendencijų stebėjimas leistų geriau planuoti ir įgyvendinti darbo užmokesčio struktūrą, ypač atkreipiant dėmesį į darbo rinkos skirtumus ir pramonės konkurencinius ypatumus.