ALD Automotive, UAB darbuotojai ir atlyginimai

ALD Automotive DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė iš viso turėjo 13 darbuotojų, o tai rodo, kad darbuotojų skaičius sumažėjo 7,1 proc., palyginti su praėjusiais metais. Vidutinis atlyginimas tais metais buvo 4413 EUR. Palyginti su ankstesniais metais, ši suma padidėjo 32,2 %.

Iki 2022 m. pabaigos Bendrovė savo darbo jėgą papildė 1 darbuotoju, o bendras darbuotojų skaičius pasiekė 14. Tai reiškia 7,7 proc. metinį darbuotojų skaičiaus augimą. Šiuo laikotarpiu vidutinis Bendrovės atlyginimas, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 5,5 proc. ir pasiekė 4657 EUR.

Iki 2023 m. pabaigos bendrovės darbo jėga išliko stabili - 14 darbuotojų. Per šį laikotarpį darbuotojų skaičius neaugo ir nesumažėjo. Tačiau vidutinis darbo užmokestis gerokai sumažėjo - 22,9 %, palyginti su 2022 m. Dėl šio sumažėjimo vidutinis darbo užmokestis sumažėjo iki 3591 EUR.

Darbuotojų skaičiaus svyravimai gali reikšti ir bendrovės plėtros, ir susitraukimo pastangas. Vidutinio darbo užmokesčio sumažėjimas 2023 m. verčia toliau tirti galimas jo priežastis, ar tai būtų susiję su infliacija, regioninėmis įdarbinimo tendencijomis, ar kitais veiksniais, galėjusiais turėti įtakos Bendrovės sprendimui.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad 2022 m. Bendrovės darbuotojų skaičius augo, o 2023 m. išlaikė stabilią darbo jėgą. Tačiau reikšmingas vidutinio darbo užmokesčio sumažėjimas 2023 m. yra reikšmingas palūkanų taškas tolesnei analizei. Suprasti pagrindines priežastis, dėl šių pokyčių suteiks įžvalgų į bendrą tendencijas darbo ir darbo užmokesčio Bendrovės.